BLOG

Oblačiti ali ne oblačiti

Debata o tem, ali obleči naše pse ali ne, je vprašanje, katerega si zastavljamo že vrsto let. Je pa to vprašanje zagotovo odvisno od pasme, velikosti psa in njegovega kožuha. Določene pasme so bolj občutljive na mraz ali dež, še posebej manjši psi ali specifične pasme, kot so hrti, ki so znani po občutljivosti na temperaturne spremembe. Pri Double Trouble smo razvili plašček za pse, primeren za vse pse, ne glede na dolžino dlake ali velikost.

Značilnosti naših pasjih plaščkov:

Naši plaščki so izdelani iz vodoodpornega materiala, imenovanega softshell, za katerega je značilno da je idealen za različne vremenske razmere. Zunanja stran je izdelana iz softshella, notranjost pa je obložena s toplo podlogo. Spodnji del plaščka na trebuščku ima raztegljivo črno lycro, ki jo pogosto uporabljajo pri kopalkah, in zagotavlja prilagodljivost. Naši plaščki so oblikovani za udobje, omogočajo neovirano gibanje in psi jih zares radi nosijo. Primerni so za hladne, deževne, vetrovne in vlažne dni, kar jih naredi vsestransko izbiro za vse letne čase.

Enostavno oblačenje in vzdrževanje:

Plašč je zasnovan kot pulover, kar pomeni, da ni potrebe po zadrgah ali zapenjanju. Kljub temu je enostaven za oblačenje. Plašč ima tudi širok ovratnik in dve dodatni elastiki, ki se lahko nastavijo čez noge za dodatno pritrditev, čeprav mnoge stranke ugotavljajo, da jih ni treba uporabljati in jih lahko celo odstranijo. Odsevni trakovi na vsaki strani plaščka izboljšajo vidljivost za dodatno varnost.

Priročno vzdrževanje:

Vzdrževanje naših pasjih plaščkov je enostavno; preprosto jih vržete v pralni stroj in operete pri nizki temperaturi. Plaščki so na voljo v različnih vzorcih in barvah, kar vam omogoča, da jih kombinirate z našimi ovratnicami in povodci.

Izbira prave velikosti

Izbira pravilne velikosti je ključnega pomena za udobje vašega psa. Izmerite tri ključne elemente – obseg vratu, obseg prsnega koša in dolžino hrbta. Pripravili smo tabelo velikosti, kjer izberete popolno velikost. Če standardna velikost ni primerna, ponujamo tudi plaščke po meri, izdelane glede na meritve vašega psa. Upoštevajte, da v primeru plaščkov po meri menjave niso možne.


Naši pasji plaščki iz softshella so ročno izdelani, kar zagotavlja prilagodljivost za individualne potrebe. Z različnimi vzorci in barvami lahko ustvarite eleganten videz, jih kombinirate z Double Trouble ovratnicami in povodci. Oblačenje vašega psa v udobju in slogu še nikoli ni bilo lažje, kot z našimi Double Trouble pasjimi plaščki iz softshella.