BLOG

Odkrijte Unikatnost: Predstavljamo konfigurator “Oblikuj po svoje” !

Povišajte slog vašega psa na nove višave z najnovejšim konfiguratorjem v živo – “Oblikuj po svoje”. Razumemo, da je vsak pes edinstven, in zato naj bodo tudi njegova ovratnica in povodec. Zato z navdušenjem predstavljamo to najnovejšo funkcijo, ki vam omogoča, da oblikujete svoje K9 ovratnice, klasične ovratnice, K9 povodce in klasične povodce za vašega ljubljenčka.

Ustvarjeno po meri

Naše ročno izdelane ovratnice in povodci ponujajo edinstveno priložnost za prikaz individualnosti vašega psa. Izberite iz pestre palete živahnih barv, ki se prilegajo osebnosti vašega ljubljenčka. Ali vaš pes raje opazen in bleščeč, ali bolj umirjen in sofisticiran? Naš konfigurator ima vse.

Samo nekaj končnih izdelkov, ustvarjenih z našim konfiguratorjem


Proces Ustvarjanja

Pripravite se, da sprostite svojo kreativnost! Konfigurator v živo “Oblikuj po svoje” vam omogoča mešanje barv, vzorcev in stilov za oblikovanje popolnega videza za vašega psa. Preizkusite različne kombinacije, dokler ne najdete tiste, ki popolnoma odraža osebnost vašega psa.


Personalizacija v Najboljši Možni Luči

Naredi korak več in dodaj personalizacijo. Preko našega konfiguratorja v živo lahko enostavno dodate ime svojega psa ali kakšno drugo besedo na izbrani izdelek. To je popoln način, da naredite ovratnico ali povodec resnično edinstven in prilagojen vašemu psu.


Funkcija “Oblikuj po svoje” vključuje naše štiri izdelke, zagotavljajoč celovito izkušnjo prilagajanja:

  • K9 Ovratnica: Posebej zasnovana za naše štirinožne junake, K9 Ovratnica združuje vzdržljivost z originalnim Cobra zapenjanjem in daje vašemu psu dodatek, ki si ga zasluži. Oblikuj po svoje TUKAJ
  • Klasična Ovratnica: Za vsakodnevno nošenje, naša klasična ovratnica nudi udobje in slog. Izberite iz palete barv, ki se ujemajo s osebnostjo vašega psa. Oblikuj po svoje TUKAJ
  • K9 Povodec: Zgrajen za moč in zanesljivost, K9 Povodec je idealen za pse, ki potrebujejo trdno vodilo med sprehodi ali treningom. Oblikuj po svoje TUKAJ
  • Klasičen Povodec: Vsakodnevni sprehodi, običajni povodec združuje praktičnost s prilagodljivostjo. Najdite popolno kombinacijo barv, ki dopolnjuje ovratnico vašega psa in njegov slog. Oblikuj po svoje TUKAJ

Oživitev Vaše Stvaritve

Najbolj razburljiv del? S konfiguratorjem vaša unikatna stvaritev OŽIVI. Opazujte, kako se vaši personalizirani izdelki oblikujejo v živo. Spreminjate lahko barve, dodajate ime, izbirate fonte,…in tak bo tudi končni izdelek.

Za zaključek ! Naš konfigurator v živo “Oblikuj po svoje” ni le orodje za oblikovanje – je praznovanje individualnosti vašega psa Povišajte slog svojega psa, sprostite svojo kreativnost in opazujte magijo, ko vaša personalizirana stvaritev oživi. Ker si vsak pes zasluži izdelke, ki so edinstveni.


VSTOPI V KONFIGURATOR IN