Uporabne informacije o

Plačilih, dostavi, vračilu in garanciji

PLAČILA

Dobrodošli v spletni trgovini Double Trouble, kjer ponujamo različne možnosti plačila, ki našim cenjenim slovenskim kupcem zagotavljajo brezhibno nakupovalno izkušnjo. Načini plačila, ki so na voljo našim slovenskim strankam:

 • Plačilo po povzetju: Za tiste, ki raje plačate z gotovino ob dostavi, nudimo možnost plačila po povzetju. Upoštevajte, da za ta način plačila zaračunan dodaten strošek v višini 1,00 € (dodaten strošek zaračuna naša dostavna služba GLS);
 • Debetne/kreditne kartice: sprejemamo glavne debetne in kreditne kartice, vključno z Mastercard, Visa, American Express, ....
 • Plačilo na naš TRR račun (UPN): Izberete lahko vnaprejšnje plačilo na račun našega podjetja.
 • PayPal: spletna trgovina Double Trouble podpira tudi PayPal, zaupanja vredno in široko uporabljano spletno plačilno platformo, ki ponuja varnost in udobje.

Za naše mednarodne stranke so na voljo enaki načini plačila, z izjemo »Plačilo po povzetju«. Na žalost "Plačilo po povzetju" ni možnost za mednarodna naročila.

Upoštevajte, da je precejšen del izdelkov v naši trgovini izdelan po meri, da ustreza vašim edinstvenim željam. Za te prilagojene/personalizirane izdelke je potrebno plačilo vnaprej, kar lahko storite s svojo debetno/kreditno kartico, PayPal ali s plačilom na račun našega podjetja.

DOSTAVA

V podjetju Double Trouble smo vzpostavili zanesljivo partnerstvo z GLS in Pošto Slovenije, da zagotovimo hitro in varno dostavo vaših pošiljk. Za pošiljke znotraj Slovenije se praviloma zanašamo na GLS, medtem ko za dostavo v druge države skrbi Pošta Slovenije. Čas pošiljanja je odvisen od več dejavnikov:

Izdelki na zalogi: Če ste naročili izdelek, ki je trenutno na zalogi (to običajno velja za izdelke, kot so igrače Playdog, trening povodci, postelje, Double Trouble oblačila, ...), se zavezujemo, da vam ga bomo dostavili čim hitreje. Pri plačilu z gotovino po povzetju bomo vaše naročilo odposlali še isti ali naslednji dan. Če ste izbrali druge načine plačila, bo vaš izdelek odposlan takoj, ko prejmemo plačilo. Naročila, oddana med vikendi in prazniki, so takoj odposlana naslednji delovni dan. Običajni čas dostave za ta naročila je v razponu od 1 do 3 delovnih dni znotraj Slovenije.

Izdelki, ki niso na zalogi: Če naročenega izdelka trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem nemudoma obvestili po e-pošti ali telefonu in se skupaj dogovorili za okviren čas dostave.

Izdelki po meri/Personalizirani izdelki: pri Double Trouble smo ponosni na izdelavo ovratnic in povodcev po meri vašega psa. Za te personalizirane artikle so na voljo vsi načini plačila razen plačila po povzetju, saj so prilagojeni vašim posebnim zahtevam. Naš standardni dobavni rok za te po meri izdelane izdelke je običajno en teden, morda nekaj dni dlje, če ne gre za personalizacijo (kot je vezenje imena vašega psa). Vendar je uradni rok dostave za personalizirane artikle dva tedna. Če ste naročili personaliziran izdelek, je rok dobave 30 dni. Bodite prepričani, pogosto ga dokončamo veliko pred tem časovnim okvirom, saj smo predani zagotavljanju najboljših izdelkov po meri, zasnovanih samo za vas. Vaše zadovoljstvo je naša glavna prioriteta.

OSEBNI PREVZEM (Slovenske stranke)

Za naše cenjene stranke v Sloveniji z veseljem ponujamo možnost osebnega prevzema na dveh priročnih lokacijah. Upoštevajte, da je osebni prevzem možen samo v primeru plačila vnaprej (na naš TRR, Paypal, Kreditna kartica). Tukaj so podrobnosti o lokacijah osebnega prevzema:

 • Ljubljana :

  • Naslov: Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje
  • Ura: od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00
 • Novo Mesto :

  • naslov: Qlandia/Supernova Center Novo mesto
  • Ura: od ponedeljka do petka po 16.30

Ta prevzemna mesta vam omogočajo prilagodljivost, da svoja naročila prevzamete osebno. Upoštevajte, da je pri osebnem prevzemu edina razpoložljiva možnost plačila vnaprejšnje plačilo.

VRAČILA

v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (43. člen) imate 14-dnevni rok od dneva, ko ste prejeli izdelek, da sprožite vračilo, če ugotovite, da izdelek ni zadovoljiv. Za lažji postopek nas kontaktirajte po telefonu ali e-pošti (info@doubletroubledog.com). Datum vaše dostave je označen kot izhodiščna točka 14-dnevnega roka za vračilo, ki začne teči, ko paket prejmemo.

V skladu z zakonskimi zahtevami vam ni treba navesti posebnega razloga za vračilo izdelka (odstop od pogodbe). Vendar pa vas vljudno prosimo, da nas obvestite po e-pošti, kar nam bo omogočilo, da vam bomo izboljšali našo ponudbo.

Kupec je dolžan izdelek vrniti na naslov:

MEDIJSKE REŠITVE NINA LUZAR S.P.
Dobrava pri Škocjanu 59a
8275 Škocjan
Slovenija

Edini strošek, povezan z vračilom blaga, je strošek poštnine.

Zavedajte se, da personaliziranih ali izdelkov po meri ni mogoče vrniti ali zamenjati. To velja za naslednje izdelke:

 • Personalizirane pasje ovratnice ali povodci z izvezenimi imeni ali drugim besedilom
 • Personalizirane pasje ovratnice ali povodci s personaliziranimi našitki
 • Pasje ovratnice ali povodci po meri (prilagajanje v velikostih, ki niso navedene v naši tabeli velikosti)
 • Pasji plašči po meri (prilagajanje v velikostih, ki niso navedene v naši tabeli velikosti)
 • Pasje hiške/ute in lesena stojala za pse

V primeru poškodbe izdelka zaradi malomarnosti ali napačnega ravnanja vračilo ni možno. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov mora kupec vrniti artikel v nepoškodovanem stanju in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, poškodovan, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala brez krivde kupca.

Potrošniku je dovoljeno, da artikle pregleda in preizkusi v obsegu, ki je potreben za oceno njihovega dejanskega stanja, vendar naj se vzdrži njihove obsežne uporabe do odstopa od pogodbe.

Po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe vam bomo v roku 14 dni vrnili kupnino oz.zamenjali izdelek z drugim v isti vrednosti. Ob vračilu izdelka priložite račun za izdelek, osebne podatke in želeni transakcijski račun za vrnjeno plačilo.

GARANCIJA IN ODGOVORNOST

Kaj morate vedeti o naših garancijskih pogojih:

Garancija: Za vse izdelke znamke Double Trouble nudimo 12-mesečno garancijo od datuma dostave izdelka potrošniku. V tem obdobju se zavezujemo, da bomo brezplačno odpravili vse napake, ki so posledica napak v proizvodnji ali materialu. Če težave ne moremo rešiti v 45 koledarskih dneh od vaše zahteve, vam bomo zagotovili nov, enak, brezhiben izdelek ali povrnili kupnino.

Pravilno vzdrževanje: Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo vašega izdelka, je ustrezno vzdrževanje bistveno. Nekatere komponente so zaradi svoje sestave lahko bolj občutljive na obrabo.

Izjeme iz garancije: Naša garancija ne pokriva škode, ki je posledica nepravilne ali malomarne uporabe, nepooblaščenih posegov v izdelek, mehanskih poškodb, zunanjih dejavnikov, kot so ugrizi ali udarci, neustreznega vzdrževanja, redne obrabe ali nepredvidenih dogodkov.

Zlasti, vendar ne izključno, garancija ne velja v primerih:

 • Mehanske poškodbe (npr. pregriznjena ovratnica ali povodec)
 • Ponavljajoče se napake zaradi napačne uporabe
 • Nepopolna garancijska dokumentacija ali neskladja v podatkih na računu
 • Izdelki, ki so bili razstavljeni, delno popravljeni z neoriginalnimi deli ali z njimi rokovali nepooblaščeni posamezniki
 • Redno vzdrževanje, potrošni deli ali običajna obraba izdelka niso zajeti v garanciji.

Uveljavljanje vaše garancije: Če želite uveljavljati svojo garancijo, prosimo, da ob vračilu izdelka v naš servisni center predložite originalni račun. Izdelek lahko vrnete neposredno proizvajalcu ali pooblaščenemu trgovcu. 45-dnevno obdobje popravila začne teči od prejema izdelka na servis.

DOUBLE TROUBLE

Medijske rešitve, Nina Luzar s.p.

Škocjan, 15.10.2023