BLOG

Originalni Elementi : Nepogrešljiva Kvaliteta

Pri Double Trouble smo posvečeni kakovosti in zanesljivosti naših izdelkov, zato pri izdelavi ovratnic in povodcev uporabljamo le najboljše komponente. Med temi izstopajo originalni elementi, ki dodajo našim izdelkom poseben pečat vrhunskega kakovostnega standarda.

Avstrijska Cobra Zaponka

Simbol Vzdržljivosti

Pri izdelavi ovratnic za naše pse uporabljamo le originalno avstrijsko Cobra zaponko. AustriAlpin Cobra zaponka nedvomno velja za kralja med zaponkami. Da, morda je dražja, vendar pa najboljše običajno tudi je. COBRA® PRO STYLE je najmočnejša in vodilna varnostna zaponka iz jekla na svetu. Zahvaljujoč patentiranemu zaklepnemu mehanizmu in visoki pretržni trdnosti izpolnjuje najvišje varnostne zahteve. Narejen za uporabo v najtežjih pogojih! Njena izjemna vzdržljivost in zanesljivost zagotavljata varnost in udobje vašega ljubljenčka, ne glede na okoliščine.


Značilnosti Cobra Zaponke:
  • Za odpiranje COBRA® je potrebno hkrati pritisniti oba sponke. Enostransko sproščanje z enim samim pritiskom sponke je skoraj nemogoče.
  • Sprostitev pod napetostjo je nemogoča.
  • Enostransko zaklepanje je skoraj nemogoče. Zaklepanje je potrjeno z značilnim “klikom”.
  • Za zaščito pred zunanjimi vplivi in korozijo so COBRA® sponke iz jekla dvojno prevlečene: najprej s cinkom, nato s ktl-prevleko.
  • Izrez na zadnji strani COBRA® PRO STYLE preprečuje, da bi se umazanija, prah, led ali sneg zadrževali v sponki, kar še povečuje njene izjemne zmogljivosti in življenjsko dobo.

Vse Double Trouble K9 ovratnice so narejene z originalno Cobra zaponko

Italijanska Kong Frog Zaponka

Eleganca in Moč

Pri povodcih pa se ponašamo z originalno italijansko Kong Frog zaponko. Kong Frog zaponka združuje eleganco s praktičnostjo. Njena zasnova omogoča hitro in enostavno pritrjevanje, hkrati pa je izjemno močna in zanesljiva tudi v najzahtevnejših situacijah. Ne glede na to, ali se odpravljate na sproščen sprehod ali avanturistično raziskovanje, bo Kong Frog zaponka poskrbela, da bo vaš ljubljenček varno na povodcu.


Značilnosti Kong Frog Zaponke:
  • Izdelana iz aluminijeve zlitine, primerna za uporabo s kovinskimi kabli.
  • Avtomatsko zapiranje, ki se sproži ob stiku s sidrno točko.
  • Revolucionarni usmerjevalni priključek, razvit v sodelovanju s Politehniki iz Milana.
  • Vstavljanje je izjemno hitro in varno, tudi v “oddaljenih” sidriščih, ki niso lahko dostopna s standardnimi priključki.
  • Visokokakovosten izdelek, popolnoma razvit in proizveden v Italiji.

Vsi Double Trouble K9 povodci vkjučujejo originalno kong frog zaponko

Originalnost je Ključna: Odpornost na Ponaredke

Na trgu je danes veliko kopij originalnih elementov, vendar pa se kopije ne morejo kosati z originali v smislu kakovosti, zanesljivosti in vzdržljivosti. Izdelki, ki uporabljajo ponarejene zaponke, ne nudijo enake stopnje varnosti in udobja, kot jih zagotavljajo originalni elementi. Zato pri Double Trouble vztrajamo pri uporabi izključno originalnih komponent, ki ponujajo vrhunsko kakovost in zanesljivost.

Z uporabo originalnih avstrijskih Cobra zaponk in italijanskih Kong Frog zaponk se Double Trouble zavezuje k ustvarjanju izdelkov, ki ne samo izpolnjujejo, ampak presegajo pričakovanja naših strank glede kakovosti, zanesljivosti in trajnosti.