VODNIK PO VELIKOSTI

Softshell plašč za pse – Vodnik po velikosti

Softshell pasji plašči so kot nalašč za deževne in vetrovne dni, saj vašemu psu nudijo dodatno toploto in zaščito. Spodnja stran plašča ima raztegljivo tkanino z imenom LYCRA, ki se običajno uporablja v kopalkah in se tesno prilega telesu vašega psa. Psi radi nosijo te plašče, saj so udobni in nudijo dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi. S pravim vodnikom za velikost lahko zagotovite, da bo vaš pes udoben, zaščiten in eleganten.

Tukaj je VODNIK ZA VELIKOSTI za Double Trouble Softshell plašče za pse. Zasnovani so tako, da jih oblečete kot majico s kratkimi rokavi, kar vašemu psu olajša nadeti čez glavo. Ko merite psa za softshell dlako, upoštevajte, da je material rahlo raztegljiv, vendar ne preveč. Priporočljivo je, da izberete velikost, ki je večja od mer vašega psa, še posebej, če niste prepričani, katero velikost izbrati.


KAKO IZMERITI SVOJEGA PSA ZA POPOLNO PRILAGANJE

Slika prikazuje, kako izmeriti velikost hrbta, vratu in prsi vašega psa. Za merjenje si pomagajte z merilnim trakom, če ga nimate doma pa z vrvico, ki jo lahko merite z navadnim ravnilom.

Ponujamo tudi možnosti prilagajanja za pasje plašče Softshell, da zagotovimo popolno prileganje vašemu psu. Če velikost vašega psa ni navedena v tabeli velikosti, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo izdelali poseben plašč, prilagojen unikatnim meram vašega psa. Naš cilj je zagotoviti najboljše možno udobje in zaščito za vašega psa in verjamemo, da je prilagojen Softshell plašč odlična rešitev za dosego tega.


SOFTSHELL PASJI PLAŠČEK TABELA VELIKOSTI

Če še vedno niste prepričani, katero velikost izbrati, vam z veseljem pomagamo. Vse Softshell plašče lahko zamenjate za večjo ali manjšo številko, vendar to velja samo za standardne velikosti.

Če želite prilagojeno velikost, ki bo po meri vašega psa, bo plašč unikaten, zato menjava ne bo možna.