Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Double Trouble so sestavljeni v skladu s slovensko zakonodajo.

Lastnik in upravljavec spletne trgovine Double Trouble na naslovu https://doubletroubledog.com/ (v nadaljevanju: »spletna trgovina« ali »spletna stran«), upravlja Medijske storitve, Nina Luzar s.p., Dobrava pri Škocjanu 59a, 8275 Škocjan, Slovenija (v nadaljevanju: “Double Trouble” ali “ponudnik”), ki je tudi ponudnik storitev spletne trgovine.

Ti splošni pogoji določajo delovanje spletne trgovine Double Trouble, pravice in obveznosti kupca in ponudnika ter urejajo poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji poslovanja, ki veljajo v trenutku nakupa (spletnega naročila). Ob oddaji naročila je kupec vedno opozorjen na splošne pogoje in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Z uporabo te spletne trgovine kupec potrjuje, da je star 15 let ali več, če pa je mlajši od 15 let, da je prejel soglasje staršev ali skrbnika, da se strinja s temi splošnimi pogoji (v nadaljevanju: »splošni pogoji«).

Double Trouble si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev. Vse spremembe splošnih pogojev bodo objavljene na spletni strani https://doubletroubledog.com in bodo začele veljati z objavo ali pozneje, po določenem roku, če je tako navedeno. Double Trouble bo poskrbel, da bo obvestilo o spremembah splošnih pogojev jasno vidno na spletni strani.

Popolno strinjanje s temi splošnimi pogoji je pogoj za uporabo storitev Double Trouble preko spletne strani. Če se s temi splošnimi pogoji ne strinjate, ste dolžni nemudoma prenehati uporabljati naše storitve. Enako velja, če se ne strinjate z naknadnimi spremembami splošnih pogojev.

 1. Naše informacije

Naziv podjetja: Medijske rešitve, Nina Luzar s.p.

Naslov: Dobrava pri Škocjanu 59a, 8275 Škocjan

Davčna številka: 35122439

Številka registracije: 8593272000

Email: info@doubletroubledog.com

Poslovni račun: SI56 3400 0101 6865 041, Banka Sparkasse d.d.

Vpisano v register na: Ajpes Novo mesto

Datum prijave: 3.2.2020

 1. Definicije:
 • Uporabnik: je oseba, ki uporablja spletno mesto in spletno trgovino, ki deluje na tem spletnem mestu (v nadaljevanju: »uporabnik« ali »vi«).
 • Član: je uporabnik, ki se prijavi na spletni strani ponudnika.
 • Gost: je uporabnik, ki se ni prijavil na spletni strani ponudnika.
 • Kupec: je oseba, ki uporablja spletno stran ponudnika in kupuje v spletni trgovini Double Trouble.
 • Spletna trgovina Double Trouble: je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov.
 1. Uporaba spletne strani

Uporabo spletnega mesta pogojujejo ti splošni pogoji, vključno z veljavnimi predpisi Republike Slovenije. Z uporabo spletne strani vsak uporabnik:

 • se izrecno strinja s splošnimi pogoji;
 • se zavezuje, da bo spletno stran uporabljal na zakonit način;
 • se zavezuje, da storitve ne bo uporabljal za namene objave ali promocije kakršne koli vsebine in/ali oglasa, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo ter javnim redom in moralo;
 • je odgovoren za spoštovanje veljavnih predpisov Republike Slovenije, ki se nanašajo na uporabo spletne strani;
 • se strinja, da storitve ne bo uporabljal za komercialne, nezakonite ali kakršne koli druge namene, kot so navedeni v teh splošnih pogojih;
 • ne bo distribuiral avtorsko zaščitenih vsebin ali vsebin v lasti druge pravne ali fizične osebe;
 • ne bo poskušal pridobiti, zbirati in/ali shranjevati osebnih podatkov drugih uporabnikov;
 • ne bo na noben način kopiral, shranjeval ali posredoval celotne ali dela vsebine spletne strani, ne bo uporabljal računalniških kod, zlonamernih programov ali česar koli, kar bi lahko motilo, onemogočilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitev ali njegovi programski in strojni opremi, poti ponudnik in telekomunikacijske naprave.
 1. Registracija

Z registracijo na spletni strani postanete član Double Trouble dog mailing liste. Pravico do nakupa v spletni trgovini Double Trouble imajo tako registrirani člani kot gostje, ki opravijo hiter nakup in se pred nakupom ne rabijo registrirati.

Ob registraciji v mailing listo uporabnik vnese svoj e-naslov, na katerega prejme potrditev na e-mail.

 1. Postopek nakupa

a) Košarica

Izbira izdelka: V spletni trgovini izberite izbrani izdelek in lastnosti izdelka (npr. velikost, barva ipd.) in kliknite na gumb “V košarico”. Prikaže se obvestilo, ki vas obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico.

Nakup zaključite tako, da kliknete gumb ”Blagajna” in sistem vas popelje na blagajno, kjer izpolnite vse potrebne podatke.

V rubriki “Vaše naročilo” si lahko ogledate količino, vrsto, velikost in ceno izdelkov, ki jih imate v nakupovalni košarici in jih boste kupili s klikom na gumb “Kupite sedaj”.

Odstranitev izdelka iz košarice: Za odstranitev izdelka iz košarice morate klikniti ikono nakupovalne košarice v zgornjem desnem kotu spletne strani. Po kliku na ikono se vam prikažejo izdelki, ki ste jih dodali v košarico med brskanjem po spletni trgovini.

Za odstranitev določenega izdelka iz košarice kliknite na ikono nakupovalnega vozička in kliknite ikono x ob izdelku v košarici ali spremenite količino izdelka s klikom na “-” za nastavitev količine izdelka na 0 in kliknite na gumb ''posodobi košarico''.

b) Blagajna

Za dokončanje naročila morate v košarici klikniti gumb “Nadaljuj na blagajno” in izpolniti vsa zahtevana polja.

Naslov za dostavo: Navesti morate zahtevane kontaktne podatke, označene z zvezdico (ime, priimek, država, naslov, kraj, poštna številka, e-poštni naslov in telefonska številka), ki jih potrebujemo, da potrdimo in zaključimo vaše naročilo ter vam dostavimo izbrani izdelek.

Strošek dostave: obračunan po ceniku Pošte Slovenije in dostavne službe (npr. GLS).

Način plačila: Izbirate lahko med štirimi načini plačila, in sicer: Gotovina po povzetju, Paypal, Plačilo s kreditno kartico ali direktno bančno nakazilo.

Kuponi: Če imate veljaven kupon za popust ali želite unovčiti e-darilno kartico, vnesite podatke o kuponu v dano polje in kliknite gumb »Unovči kupon«.

Pregled naročila: V razdelku “Košarica” so prikazani izdelki, ki ste jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Cena posameznega izdelka, strošek poštnine in skupni strošek plačila so razvidni pred zaključkom naročila.

Zaključek naročila: Ogledate si lahko oddane podatke za dostavo, izbrani način plačila in vsebino nakupovalne košarice. Naročilo potrdite s klikom na gumb “Kupite sedaj”.

Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše »Hvala. Vaše naročilo je bilo sprejeto.

c) Postopek obveščanja o nakupu

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. A

Double Trouble lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe (opisano zgoraj), le da je ob zaključku nakupa potrebno vnesti naziv podjetja in davčno številko podjetja. Na voljo so enake možnosti plačila.

 1. Pravica potrošnika do odstopa od pogodbe

V skladu s 43.č in 43.d členom Zakona o varstvu potrošnikov ima potrošnik pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči po elektronski pošti, da odstopa od pogodbe, ne da bi moral navesti razlog za svojo odločitev.

Za uveljavitev slednje pravice mora potrošnik v 14 dneh od prevzema blaga podjetju Double Trouble sporočiti, da odstopa od pogodbe, na elektronski naslov info@doubletroubledog.com. Za izpolnitev odstopnega roka zadošča, da pošljete svoje sporočilo v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa pred iztekom odstopnega roka.

Potrošnik mora prejete izdelke vrniti ponudniku najkasneje v 14 dneh po odstopu od pogodbe. Potrošnik vrne izdelke na naslov: Medijske rešitve Nina Luzar s.p., Dobrava pri Škocjanu 59a, 8275 Škocjan, Slovenija.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (poštnina).

Ker želimo, da odstop od pogodbe poteka hitro in brez zapletov, smo pripravili kratek seznam, na kaj moramo biti pozorni pri nakupu na daljavo:

 • previdno odprite embalažo in jo hranite nespremenjeno, dokler niste popolnoma prepričani, da je izdelek primeren;
 • pri nakupu ovratnice, povodca ali Softshell pasjega plašča dvakrat preverite velikost;
 • ne sprejemamo izdelkov z odstranjeno originalno etiketo;
 • Izdelki, na katerih so vidni sledovi uporabe (prah, praske, madeži, umazanija) niso primerni za odstop od pogodbe, ker so bili rabljeni.

Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da lahko izdelek odprete, pregledate in v primeru, da vam ali vašemu psu ne ustreza ali so bila vaša pričakovanja drugačna, odstopite od nakupa. Ta priporočila ne veljajo, če je izdelek v času nakupa okvarjen ali ne deluje. V tem primeru gre za reklamacijo izdelka z napako (več o stvarni napaki pod točko 14 Odgovornost za izdelek z napako)

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik (peti odstavek 43.c člena ZVPP). Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, z etiketo in v originalni embalaži (glej točko 12), sicer bo vračilo blaga zavrnjeno. V primeru, da uporabnik naroči dva ali več izdelkov hkrati, ima pravico do odstopa od pogodbe za vsak posamezen izdelek.

Potrošnik ob vračilu blaga podjetju pošlje tudi račun za blago. Vračilo vam bomo vrnili najkasneje v 14 (štirinajstih) dneh od prejetja vrnjenega blaga (to vračilo ne vključuje stroškov vračila blaga).

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda ali koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na bančni račun uporabnika se vrne samo vplačani znesek.

Zgoraj navedeno pa ne velja za nakup personaliziranih izdelkov, na primer: pasja ovratnica z izvezenim imenom, pasji povodec z imenom, prilagojen softshell plašč za psa,.. Ti izdelki so personalizirani za vas in vašega psa in jih ni mogoče zamenjati oz. vrnjeno, zato ni vračljivo.

 1. Cene

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR (evrih) in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV), ker se DDV na podlagi 1.odstavka 94. člena ZDDV ne obračuna (ponudnik ni zavezanec za DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z načini plačila, opisanimi v točki 9, in pod zgoraj pojasnjenimi pogoji.

Kljub temu, da se ponudnik trudi zagotoviti čim bolj ažurne in točne podatke, je lahko podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, ponudnik pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 1. Oddaja naročila

Kupoprodajna pogodba med Double Trouble in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko Double Trouble od kupca prejme potrditev naročila za izbrane izdelke. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Double Trouble kot za stranko.

Kupec prejme potrditev po e-pošti ob zaključku naročila. Ta je tudi v elektronski obliki shranjena na strežniku Double Trouble in je na voljo potrošnikom na njihovo pisno zahtevo.

 1. Načini plačila

Spletna trgovina Double Trouble omogoča naslednje načine plačila:

 • Gotovino po povzetju,
 • plačilo s kreditno kartico,
 • plačilo s Paypalom,
 • neposredno bančno nakazilo.
 1. Dostava

Ponudnik mora blago dostaviti v skladu s pogoji Pošte Slovenije ali drugih dostavnih služb. Ob oddaji naročila lahko kupec določi naslov za dostavo, ki je zavezujoč za ponudnika. Ob dostavi mora kupcu posredovati dodatne informacije v zvezi s pravico do odstopa od pogodbe, predvsem s pogoji in načinom uveljavljanja same pravice. Vsebovati mora vse potrebne podatke o naslovu, na katerega se kupec lahko obrne v primeru reklamacije.

V primeru, da kupca v času dostave ni na naslovu, lahko paket prevzame v skladu s pogoji poslovanja Pošte Slovenije ali dostavne službe. Double Trouble posreduje Pošti Slovenije ali izbrani dostavni službi kontakt kupca. Dostavna služba poskrbi za komunikacijo s kupcem glede dostave.

Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu, odpremo po prejemu nakazila na naš TRR.

Stroški dostave za Slovenijo znašajo 3,75 €.

Opomba: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za naročila, ki jih je treba dostaviti izven Slovenije, so roki in stroški dostave naslednji:

Pošiljanje EU - vključene države: CIPER, AVSTRIJA, BELGIJA, BOLGARIJA, HRVAŠKA, ČEŠKA, DANSKA, ESTONIJA, FINSKA, FRANCIJA, NEMČIJA, GRČIJA, MADŽARSKA, IRSKA, ITALIJA, LATVIJA, LITVA, LUKSEMBURG, MALTA, NIZOZEMSKA, POLJSKA, PORTUGALSKA , ROMUNIJA, SLOVAŠKA, ŠPANIJA, ŠVEDSKA, ZDRUŽENO KRALJESTVO
teža paketaStroški pošiljanjaČas dostave
do 250g 5,60 € 2-6 dni
od 250g do 500g 6,00 €
od 500g do 1.000g 6,70 €
od 1.000g do2.000g 8,50 €
od 2.000g do 5.000g 21,00 €
od 5kg do 10kg 25,00 €
Pošiljanje OSTALE EU DRŽAVE - vključene države: ALBANIJA, ANDORA, ARMENIJA, AZERBAJDŽAN, BOSNA IN HERCEGOVINA, ČRNA GORA, GRUZIJA, GIBRALTAR, GUERNSEY, ISLANDIJA, JERSEY, LIHTENŠTAJN, MOLDAVIJA, MONAKO, NORVEŠKA, RUSIJA, SAN MARINO, SEVERNA MAKEDONIJA, SRBIJA, ŠVICA, TURČIJA, VATIKAN, UKRAJINA
teža paketaStoški pošiljanjaČas dostave
do 250g 6,50 € 3-10 dni
od 250g do 500g 8,00 €
od 500g do 1.000g 11,50 €
od 1.000g do 2.000g 18,50 €
od 2.000g do 5.000g 26,00 €
od 5kg do 10kg 31,00 €
Pošiljanja ZDA, KANADA
teža paketaStroški pošiljanjaČas dostave
do 250g 7,50 € 7-14 dni
od 250g do 500g 10,00 €
od 500g do 1.000g 15,00 €
od 1.000g do 2.000g 25,00 €
od 2.000g do 5.000g 47,00 €
od 5kg do 10kg52,00 €
 1. Izdaja računa

Po plačilu naročenih izdelkov Double Trouble pošlje račun na navedeni elektronski naslov. Na računu je razčlenjena cena in stroški poštnine. Kupec je dolžan pred oddajo naročila preveriti pravilnost podatkov.

12. Promocijske kode ali kuponi

Promocijske kode ali e-darilne kartice prinašajo različne ugodnosti ob nakupu in so običajno časovno omejene. Aktivno promocijsko kodo najdete na naši spletni strani, naslovni strani oglasnega sporočila, v naših e-obvestilih ali drugih medijih.

V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti kupona, mora razliko doplačati imetnik promocijske kode.

Za koriščenje kupona izberite izdelek, ki ga želite kupiti in ga dodajte v košarico. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila. Kodo vnesite v polje “Promocijska koda” in jo potrdite s klikom na gumb “Uporabi kupon”. Ko vnesete promocijsko kodo, se vrednost samodejno odšteje od cene vašega naročila. V primeru, da je znesek vašega naročila višji od vrednosti e-darilne kartice, razliko poravnate z doplačilom na zgoraj navedene načine plačila. Nato oddate spletno naročilo.

13. Odgovornost za izdelke z napako

Kupec ima kot potrošnik pravico uveljavljati svoje pravice iz naslova izdelka z napako ob upoštevanju določil Zakona o varstvu potrošnikov.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova izdelka z napako, če o napaki obvesti prodajalca v 2 (dveh) mesecih od dneva, ko je bila napaka odkrita. Prodajalec ne odgovarja za napako, če se napaka pokaže po preteku dveh let od izročitve izdelka.

Izdelek ima napako, če:

 • ne ustreza opisu izdelka;
 • ima drugačne lastnosti od modela, ki se oglašuje ali prikazuje naročniku;
 • ne ustreza namenu – bodisi svojemu standardnemu namenu bodisi posebnemu namenu, ki ga je naročila stranka in ste ga sprejeli;
 • ne kaže kakovosti in delovanja, običajnega za izdelke iste vrste.

Stranka ima pravico zahtevati:

 • popravilo izdelka;
 • zamenjava izdelka;
 • znižanje cene;
 • prekinitev pogodbe in celotno povračilo stroškov.

Če menite, da ima kupljeni izdelek napako, nas čim prej kontaktirajte na e-mail info@doubletroubledog.com in priložite svoj račun, številko naročila in slike izdelka/-ov z napako.

Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik v obvestilu o napaki ponudniku podrobneje opisati napako in ponudniku omogočiti pregled izdelka.

Če napaka ni sporna, mora ponudnik ugoditi potrošnikovi zahtevi v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 8 dneh. Če pa pride do spora o napaki, mora podjetje potrošniku pisno odgovoriti v 8 dneh.

Pravico do uveljavljanja stvarne napake podrobneje urejajo določbe Zakona o varstvu potrošnikov (podrobneje od 37. člena dalje).

14.Varnost

Double Trouble uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in plačil.

Varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami upravlja PayPal.

Avtorizacija kreditnih kartic poteka v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o kartici niso shranjeni na strežniku Double Trouble.

15. Varstvo osebnih podatkov

Več informacij o varstvu osebnih podatkov najdete na: https://doubletroubledog.com/sl/pravilnik-o-zasebnosti-in-piskotkih

Podatki, ki jih Double Trouble zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če to zahteva GDPR ali če je v dobri veri, da je to potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi javnimi organi.

16. Komunikacija

Double Trouble bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če bo uporabnik v to izrecno privolil. Double Trouble bo spoštoval željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje komponente:

a) bodo jasno in nedvoumno označena kot oglasna sporočila,

b) pošiljatelj bo jasno identificiran,

c) različne akcije, promocije in druge marketinške tehnike bodo označene kot take,

d) jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

17. Mnenja, ocene, priporočila

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih napišejo kupci, so del funkcionalnosti spletne trgovine in so namenjena skupnosti vseh uporabnikov.

Double Trouble omogoča, da mnenje napiše kateri koli uporabnik spletne trgovine, vendar se le-ta pred dokončno objavo pregledajo. Double Trouble ne bo objavljal mnenj ali prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po presoji ponudnika ne koristijo drugim uporabnikom in obiskovalcem strani.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe mnenja ali komentarja in dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Double Trouble ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za kateri koli namen, ki je v poslovnem interesu, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice izključno in za nedoločen čas prenaša na Double Trouble.

18. Intelektualna lastnina

Spletna trgovina Double Trouble in vsi podatki na njej, kot so slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja.

19. Omejitev odgovornosti

Double Trouble se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletnem mestu. Lastnosti izdelkov, dobavni roki ali cena pa se lahko spremenijo tako hitro, da včasih podjetje ne uspe popraviti podatkov na spletnih mestih. V takem primeru bo Double Trouble kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega izdelka.

20. Izključitev odgovornosti

Double Trouble si pridržuje pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do spletne strani zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočanje ali oviranje uporabe spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletnem mestu si pridržujemo pravico preklicati oddana naročila, na katera je vplivala tehnična napaka. V primeru preklica naročila vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Pred dostopom in uporabo spletnega mesta se morate prepričati, da je oprema ustrezno zaščitena. Stranka mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost podatkov, ki jih uporablja za prijavo na spletno mesto.

21. Pritožbe in spori

Double Trouble spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb ter določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda preko elektronske pošte info@doubletroubledog,com. Pritožbeni postopek je zaupen. Double Trouble bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, obvestil kupca o dolžini postopkov in ga sproti obveščal o poteku postopka.

Double Trouble se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje spora, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi velika ovira za potrošnika pri sprožitvi tožbe. Zato si Double Trouble prizadeva po svojih najboljših močeh, da se spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov (v skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov)

Skladno z veljavno zakonodajo ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniških sporov, ki bi jih potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Double Trouble, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino v Sloveniji, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov Platforma je potrošnikom na voljo na: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EN

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. Uredba (ES) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov in spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22 / ES.

 1. Izjava o pravnem statusu izdelkov

Medijske rešitve Nina Luzar s.p., ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo nastalo pri dostavi, transportu in carinjenju naročenih artiklov.

Kupec se strinja, da je seznanjen s pravnim statusom izdelkov v državi, kjer naroča, in v celoti prevzema odgovornost za morebitne posledice nezakonitosti izdelka v državi, kjer naroča.

Double Trouble nima dokumentov, ki bi eksplicitno razložili pravni status izdelkov v različnih državah.

 1. Spremembe splošnih pogojev

Ponudnik lahko obstoječe Splošne pogoje spremeni brez predhodnega obvestila. Uporabnik se zavezuje, da bo preveril ali so se pogoji uporabe spremenili.

V primeru, da se uporabnik s spremenjenimi pogoji uporabe ne strinja, mora nemudoma prenehati uporabljati spletno mesto https://doubletroubledog.com. Z vstopom na spletno stran potrjujete, da se strinjate z vsemi spremembami in dopolnitvami.

 1. Informacije o združljivosti digitalne vsebine s strojno in programsko opremo

Spletno mesto https://doubletroubledog.com je ustvarilo platformo WordPress. Povprečni čas nalaganja strani je 3 (tri) sekunde. Stran je kompatibilna s sodobnimi spletnimi brskalniki, kot so Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Edge, Android Browser, Opera, IOS, Maxthon in podobnimi sistemi. Spletna stran deluje nemoteno, če imajo ponudniki omrežja ustrezno tehnično opremo.

Zadnja posodobitev: 15.8.2023