O NAS

DOUBLE TROUBLE

Vzrediteljica, oblikovalka, trenerka, lastnica,...

KDO SEM JAZ

Moje ime je Nina in skupaj s parnerjem vzrejava pasmo Ameriški stafordshirski terier. Najina strast do te pasme naju je pripeljala do tega, da sva ustanovila psarno Double Trouble Ast, in iz tega tudi izhaja blagovna znamka kakovostne pasje preme pod istim imenom - Double Trouble.

Z 8-imi ameriškimi staffordi v našem domu smo pridobili obsežno znanje o edinstvenih potrebah in značilnostih pasme. To je omogočilo ustvariti opremo, ki izpolnjuje najvišje standarde funkcionalnosti, vzdržljivosti in sloga za najmočnejše pasme.

Poleg vzreje in trgovine sama živim živahno življenje, polno različnih dejavnosti.

Veliko ljudi ne razume, kako, kdaj ?

ŽIVLJENSKI SLOG, KI GA MORAŠ SPREJETI

Sem mati mladega dekleta po imenu Pia in verjamem, da vzgoja otrok skupaj s psi spodbuja pomembne življenjske veščine, kot so sočutje, odgovornost in druženje.

Moje navdušenje seže tudi v šolanje psov in v treniranje iskanje pogrešanih oseb z mojim zvestim spremljevalcem Hulkom, ki je tudi reševalni pes. Vez, ki jo delim z njim, se z vsakim skupnim delom še bolj krepi in izpopolnjuje.

Poleg tega je moja velika strast fotografiranje psov in nenehno izpopolnjujem svoje veščine na tem področju.

Delam tudi v oglaševanju in marketingu. Moje izkušnje iz marketinga so me opremile z veščinami, kot so strateško razmišljanje, ustvarjalnost in pozornost do podrobnosti, ki jih vnašam v svoje delo pri Double Trouble.

Nenazadnje sem skupaj s partnerjem lastnica 8 čudovitih psov, ki me zaposlijo vsak dan. In zvečer, ko je vse narejeno, pride čas zame in moj šivalni stroj.

Double Trouble

VIZIJA IN POSLANSTVO

Naš cilj je bil ponuditi izdelke za lastnike, ki želijo več, in za pse, ki si zaslužijo boljše. Naši izdelki so skrbno zasnovani za delovne pse in vsakodnevno uporabo v vseh letnih časih. Izdelani so iz najkakovostnejših materialov ter izdelani z veliko pozornostjo do detajlov. Večino naših izdelkov je možno tudi personalizirati z vezenjem imena psa ali kakšne druge besede. S tem dobite izdelek, ki je resnično unikaten.

Naše ovratnice in povodci so zasnovani tako, da niso samo elegantni, temveč tudi vzdržljivi in dolgotrajni, kar zagotavlja, da bo vaš pes ostal varen, medtem ko bo videti odlično. Poleg tega ponujamo paleto trpežnih pasjih igrač, pasjih oblačil in druge opreme, ki zadovolji vse potrebe psov in njihovih lastnikov.

Pri Double Trouble se zavedamo, da je vsak pes edinstven, zato si prizadevamo zagotoviti široko paleto možnosti, ki ustrezajo individualnim potrebam in osebnosti vašega psa.

DOUBLE TROUBLE EKIPA

Spoznajte veliko Double Trouble družino. Nekatere imajo večje vloge, drugi manše, nekatere pa so samo trn v peti:) A vsi so del naše družine.

Aska

Motivator

Najbolj prisrčna in vesela samička, šampionka in razstavna psica. Z njeno pozitivno karizmo je vsak dan lepši.

Hulk

Vzornik

Je "odličnjak" v družini. On je razlog, zakaj sem se vključila v iskanje pogrešanih oseb. Je izjemno ubogljiv pes, moja sorodna duša.

Exa

Navdih

Moja prva Amstaff psica, moja prva ljubezen. Tipična predstavnica svoje pasme. Zelo stabilna punca, ki se rada igra.

GPower

Mladi model

Je najmlajši model, brez izkušenj, vendar se zelo hitro uči.

Joker

Trn v peti številka 1

Mlad samček, s katerim ni nikoli dolgčas. Ima najbolj nalezljivo toplo in pozitivno energijo.

Jackpot

Trn v peti številka 2

Jokerjeva sestra. Je zelo igriva in ljubeča samica, z energijo za izvoz.

Cookie

Pomočnica

Ona je moja energetska bombica, vedno pripravljena na akcijo. Po drugi strani pa je najbolj nežna duša.

Boss

Pomočnica

Močan samec z nežnim značajem. Je razstavni pes in najboljši spremljevalec na dolgih sprehodih.

DOUBLE TROUBLE

Spletna trgovina

Ker želimo našim psom in psom, ki jih vzrejamo, omogočiti čim boljšo kakovost življenja, smo v letu 2020 vzpostavili lastno spletno trgovino s pasjo opremo. Naš cilj je ponuditi opremo, ki bo zadovoljila tudi najmočnejše pse in najzahtevnejše lastnike. Našo trgovino smo začeli z izredno vzdržljivimi igračami za pse PlayDog, izdelanimi iz močne ekološke gume. To igračo smo preizkusili tudi na naših psih in bili presenečeni nad rezultati. Zato se zdaj igramo samo z igračami PlayDog. Poleg ostalih dodatkov, ki so na voljo v trgovini, smo leto kasneje razvili kolekcijo pasjih ovratnic in povodcev Double Trouble, na katero smo izjemno ponosni. Poudarek je bil na varnosti in trajnosti ter na videzu. In nenehno se razvijamo in lansiramo nove, še boljše izdelke. Naš cilj ni le osrečiti slovenske lastnike, ampak tudi razširiti trg Double Trouble v tujino.

212
IZDELKI
1250
ZADOVOLJNE STRANKE
18
RAZLIČNIH DRŽAV
3
LETA NA TRGU
DOUBLE TROUBLE IZDELKI & NAŠI PSI

Galerija