VODNIK PO VELIKOSTI

Pasji povodci – Vodnik po velikosti

Pri Double Trouble ponujamo dve vrsti povodcev – Klasične & K9 povodce.

Dolžina povodcev K9 in klasičnih povodcev je enaka. Vendar je razlika med obema v vrsti karabina ali sponke, ki se uporablja na koncu povodca. Klasični povodci imajo običajne karabine, medtem ko imajo povodci K9 hitrospenljive konektorje Kong Frog.

Konektorji Kong Frog so vrsta pritrdilnih elementov, ki omogočajo hitro in enostavno pritrditev in odpenjanje povodca na ovratnico vašega psa. Zasnovani so tako, da so močni in trpežni ter zagotavljajo, da vaš pes ostane varno pritrjen na povodec, hkrati pa zagotavljajo hiter in enostaven način, da ga v nujnih primerih sprostite. Poleg tega imajo povodci K9 priložen dodaten ročaj za možnost hitrega prijema in zagotovitev, da je vaš pes blizu vas, ko je to potrebno.

Povodce K9 pogosto uporabljajo organi pregona ali vojaški delovni psi zaradi njihove zanesljivosti in enostavne uporabe. Priljubljeni so tudi med lastniki psov, ki dajejo prednost varnosti in udobju.

Klasični povodci pa so primerni za vsakodnevno uporabo in tudi za treninge. Pogosto se uporabljajo za redne sprehode in izlete s psom.


Ko gre za sprehajanje psa, je bistvenega pomena imeti pravi povodec. Izbira prave velikosti in stila povodca lahko močno vpliva na udobje in varnost tako vas kot vašega psa. Zato pir Double Trouble Leashes ponujamo dve velikosti povodca, med katerimi lahko izbirate – navaden ali klasičen povodec ter nastavljiv povodec – da bi zadovoljili različne potrebe lastnikov hišnih ljubljenčkov in njihovih psov.


Običajna velikost povodca – 120 cm

Običajni ali klasični povodec je dolg 120 cm, zato je idealen za sprehode po mestu ali situacije, ko želite, da vaš pes hodi blizu vas. Dodali smo tudi malo daljšo dolžino 150cm. Obe dolžini sta idealni, ko je vaš pes brez povodca, saj ga lahko pripnete okoli sebe in naredite svoje roke proste. Povodci so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so opremljeni s trpežno kovinsko zaponko, ki zdrži tudi najmočnejše pse.


Nastavljiva velikost povodca – 200 cm

Nastavljiv povodec je dolg 200 cm in ga je mogoče nastaviti na tri različne dolžine – 100 cm, 150 cm in 180 cm – zaradi česar je idealen za različne situacije. Nastavljiv povodec je kot nalašč za pse, ki potrebujejo več svobode pri pohajkovanju, medtem ko jih lastnik še vedno varno nadzoruje. Odličen je tudi za treniranje ali ko morate imeti svojega psa blizu na mestih, kjer je veliko ljudi.


Izbira prave velikosti povodca za vašega psa je ključnega pomena za njegovo udobje in varnost. Prekratek povodec je lahko za vašega psa neudoben, medtem ko je predolg povodec težko nadzorovati. Pri izbiri velikosti povodca je pomembno upoštevati tudi velikost in moč vašega psa. Vsi povodci Double Trouble so široki 2,5cm in so zelo močni, zato so primerni za srednje velike in večje pse.

Skratka, Pri izbiri dolžine Double Trouble povodce, imate na izbiro tri velikosti povodcev – Klasični dolžini 120 cm ali 150 cm ter nastavljiv povodec dolžine 200 cm, ki ga je mogoče nastaviti na tri različne dolžine. Vsi povodci so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so opremljeni s trpežnimi kovinskimi zaponkami, ki so kos tudi najmočnejšim psom. Pri izbiri velikosti povodca upoštevajte velikost in moč vašega psa ter situacijo, v kateri se bo povodec uporabljal. S pravim povodcem je lahko sprehajanje vašega psa udobna in prijetna izkušnja tako za vas kot za vašega psa.