Stopite v stik z nami še danes!

Z veeljem smo tu za vas. Če imate kakršna koli vprašanja, pripombe ali pomisleke, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Naša ekipa je vedno pripravljena pomagati in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Nina
Double Trouble

Slovenija

Nekaj najpogostejših vprašanj in naši odgovori

POGOSTA VPRAŠANJA (FAQ)

Kakšno velikost ovratnice potrebujem?

Naše ovratnice temeljijo na dejanski velikosti vratu, ne na dolžini ovratnice. Ko izbirate velikost ovratnice, izmerite obseg vratu s šiviljskim merilnim trakom. Če ga nimate, uporabite vrvico in jo nato izmerite z ravnilom. Pri merjenju ne puščajte dveh prstov vmes, ampak izmerite natančen obseg vratu.

Več informacij o velikostih ovratnic lahko preberete TUKAJ.

Kakšna je razlika med klasično ovratnico in K9 ovratnico?

Pri Double Trouble ponujamo dve vrsti ovratnic: Klasične in K9. Naše klasične ovratnice vključujejo modele Classic, Classic Pro in Premium, ki imajo navadne zaponke in srebrne elemente. Te ovratnice so izredno varne, s 5 luknjami za nastavitev velikosti.

Po drugi strani pa imajo naše ovratnice K9 vključene originalne zaponke Cobra® za hitro odpenjanje, ki slovijo po svoji moči in vzdržljivosti. Ko ste v stresni situaciji, je zadnja stvar, ki si jo želite, skrbeti, da se vam bo zaponka pokvarilo ali prestavila, zato so naše ovratnice K9 tako zanesljiva izbira. Zaponke Cobra® zagotavljajo, da ostane ovraatnica ves čas varno pripeta, tako da se lahko osredotočite na opravilo brez kakršnih koli motenj. Naši K9 modeli imajo na izbiro tudi 3 različice (K9 Classic, K9 Pro in K9 Premium) in vsi imajo vključene črne elemente.

Ne glede na to, ali se odločite za enega od naših Klasičnih ovratnic ali ovratnic K9 z zaponko Cobra®, ste lahko prepričani, da boste dobili visokokakovosten izdelek, ki bo trajal še leta. Pri Double Trouble smo predani temu, da našim strankam zagotovimo najboljšo možno opremo za njihove kosmate spremljevalce, tako da se lahko vedno zanesete na nas glede kakovosti, zanesljivosti in stila.

Ali lahko na ovratnico ali povodec dodam ime svojega psa?

Skoraj vse naše ovratnice in povodce Double Trouble lahko personalizirate svojim željam. Izjema so ovratnice in povodci iz Biothana.

Ponujamo vam dva načina personalizacije:

  1. Neposredno vezenje na ovratnico: Ime ali beseda je izvezena neposredno na tkanino ovratnice in se neopazno integrira v samo ovratnico. Ta metoda zagotavlja elegantno in trajno prilagoditev, ki odraža vaš edinstven slog.

  2. Odstranljivi vezeni našitki: Za tiste, ki iščejo bolj vsestranski pristop k personalizaciji, predstavljamo naše personalizirane vezene našitke. Lepota je v njihovi odstranljivi naravi, ki vam omogoča pritrjevanje in odstranjevanje našitka glede na vaše želje, kar vam daje svobodo, da preprosto preklapljate med različnimi našitki.

Ne glede na to, ali vam je ljubša brezčasna eleganca neposrednega vezenja na ovratnico ali prilagodljivost vezenih našitkov, smo tukaj, da oblikujemo kar najlepši produkt za vašega psa.

Pri izbiri izdelka imate tudi možnost dodatne personalizacije. Izberete lahko pisavo, barvo vezenja in prazen prostor vnesete poljubno besedo ali ime vašega psa.

Kako deluje nova funkcionalnost ''Oblikuj po svoje''?

Nova funkcija "Oblikuj po svoje" je konfigurator v živo, ki vam omogoča da ovratnico ali povodec oblikujete po svoje. Raziskujete lahko med različnimi barvami trakov in softshell podlog ter dodajate osebni pridih na izdelek z dodatno personaizacijo. S to funkcijo si lahko ogledate, kako vaša edinstvena stvaritev oživi, kar zagotavlja edinstven dodatek, ki odraža individualni slog vašega psa.

Preveri TUKAJ.

Kakšen je vaš dobavni rok? In kako dolgo bom moral čakati na personaliziran izdelek?

Naš čas dostave se razlikuje glede na izdelek, ki ste ga naročili. Če ste naročili eno izmed naših igrač Playdog ali izdelkov Gamedog, ki so večinoma na zalogi, lahko pričakujete dostavo v samo nekaj dneh.

Vendar so naši izdelki Double Trouble, kot so ovratnice, povodci in pasji plašči Softshell, ročno izdelani po naročilu. To pomeni, da je vsak izdelek unikaten in poseben, izdelava pa običajno vzame teden ali dva. Če ste naročili personalizirano ovratnico ali povodec, lahko traja dodaten teden, da jo izdelamo po vaših zahtevah.

Tako lahko v povprečju pričakujete, da bo vaš izdelek Double Trouble prispel v 2 do največ 3 tednih od datuma naročila. Seveda se vedno trudimo ta čas dostave skrajšati, kolikor je le mogoče, in vas bomo om tem obveščali na vsakem koraku. Zavezani smo k temu, da vam zagotovimo izdelke in storitve najvišje kakovosti, in cenimo vašo potrpežljivost, medtem ko za vas in vašega najboljšega prijatelja ustvarjamo nekaj resnično posebnega.

Več informacij o roku dostave si lahko preberete TUKAJ.

Ali nudite garancijo za svoje ovratnice in povodce?

Da, nudimo 12-mesečno garancijo na vse ovratnice in povodce Double Trouble. Če se v tem obdobju odkrijejo napake v proizvodnji ali materialu, jih bomo brezplačno odpravili. Če napake ne moremo odpraviti v 45 dneh, bomo izdelek zamenjali z novim. Upoštevajte pa, da garancija ne krije škode, ki je nastala zaradi nepravilne ali malomarne uporabe, nepooblaščenih posegov, mehanskih poškodb, zunanjih dejavnikov, kot so ugrizi ali ureznine ali drugi. Več o naši garanciji si lahko preberete TUKAJ.

INFORMACIJE O NAS

V KOLIKOR IMATE VPRAŠANJE, NAS KONTAKTIRAJTE