BLOG

Kako se je vse začelo – potovanje!

V majhni državi Slovenija, kje je na začetku zgledalo kot le ljubezen do psov, razvilo v izjemno potovanje, ki je doseglo vrhunec z lansiranjem naše spletne trgovine Double Trouble. Kot že ime pove, je naša zgodba zgodba o dveh Double Trouble psov (na začetku eden, zelo hitro pa dva) , vendar ta zgodba vključuje več kot to; vključuje strast, predanost in ljubezen do ameriškega staffordshirskega terierja in drugih močnih pasem, kot so rotvajler, doberman, nemški ovčar in pitbull.

Torej, naša pot se je začela z samico ameriškega staforda – njeno ime je EXA, zvesta in ljubeča spremljevalka, ki je v nas vzbudila globoko strast do teh psov. Ko se je naša družina povečevala, smo se odpravili na pot uradne registracije psarne, specializirane za ameriške staffordshirske terierje, ki so hitro postali sestavni del naših življenj.

Double Trouble Ast je ime naše psarne, vendar nismo samo vzreditelji; smo trenerji, predani ljubitelji psov in navdušenci, ki smo našo strast do naših kosmatih družinskih članov ponesli do neverjetnih višin.

V naši psarni je vzreja samo vrh ledene gore. Ukvarjamo se z večplastnim pristopom k dobremu počutju in razvoju naših psov. Od intenzivnega treniranja in usposabljanja, do pasjih razstav, poslušnosti, do sodelovanja v akcijah iskanja in reševanja. Naš samec Hulk je neprecenljiv član naše ekipe, ki prikazuje izjemne potenciale, ki jih imajo te močne pasme.

Sodelovanje na razstavah psov je še en pomemben del naše poti, kjer doživljamo izjemne uspehe. Naši psi so in še vedno, dosegajo odlične rezultate za svoje izjemne lastnosti, poudarjajoč njihovo izjemno obliko, inteligenco in duh.


Z vsakim letom je bila naša ljubezen do psov močnejša, prav tako naša Double Trouble družina. Od enega psa do dveh, nato treh (danes 8 🙂 so naša življenja postala vrtinec mahanja z repi, mokrih nosov in brezmejne ljubezni. Ko smo sprejeli vsakega novega člana našega rastočega tropa, smo ugotovili, da potrebujemo specializirano opremo, zasnovano tako, da prenese edinstveno moč in energijo naših ljubljenih pasem.

Takrat se je porodila ideja o Double Trouble znamki in trgovini. Za ljubitelje psov, kot smo mi, smo si zamislili trgovino, ki bo na enem mestu ponujala vse od opreme in pasjih ovratnic do povodcev, igrač, ležišč in pasjih skled. Koncept je bil velik, a ko smo se poglobili v svet močnih pasem, smo odkrili surovo resničnost – primerno opremo je bilo težko najti. Številni izdelki na trgu preprosto niso bili kos moči naših psov.

To spoznanje nas je spodbudilo, da smo stvari vzeli v svoje roke. Odločili smo se, da bomo sami oblikovali in izdelali svoje izdelke ter zagotovili, da izpolnjujejo stroge standarde moči, vzdržljivosti in kakovosti, ki smo jih pričakovali od naših pasjih družinskih članov. Naše ročno izdelani izdelki so ponosno izdelani v Sloveniji, kar je dokaz naše zavezanosti h kakovostni izdelavi in inovativnosti.

Double Trouble ni tipična trgovina za male živali. Je trgovina, prilagojeno izključno najmočnejšim pasmam, kot so ameriški stafford, rotvajlerj, doberman, nemški ovčar in pitbul. Čeprav imamo nekaj izdelkov na voljo v manjših velikostih, ostaja naš glavni poudarek na naših močnih in mogočnih pasmah.

Najbolj smo ponosni na naše K9 izdelke, ki vsebujejo originalne avstrijske klike Alpin Cobra, ki se uporabljajo v ovratnicah K9, in znani konektor Kong Frog, ki se uporablja v povodcih K9. Ti elementi niso samo močni, ampak tudi zagotavljajo varnost in zaščito vašega psa med sprehodi in dogodivščinami.

Še posebej smo ponosni na naše neuničljive pasje igrače PlayDog, izdelane iz naravnega kavčuka. Te igrače niso samo vzdržljive, ampak lahko prenesejo tudi najmočnejše zobe in najmočnejše ugrize, kar zagotavlja ure, dneve, mesece in celo leta zabave in treningov z vašimi psi.

In da ne pozabimo, osebna nota je tista, kjer resnično blestimo. Pri Double Trouble se zavedamo, da je vsak pes edinstven, zato ponujamo personalizacijo na ovratnice in povodce, zaradi česar postane oprema vašega psa edintvena.


Od našega začetka smo imeli čast oblikovati opremo psom v z vsega sveta. Od ZDA do Francije, Litve do Avstrije, Nizozemske in še mnogo drugih kotičkov sveta. Naša misija je zagotoviti kakovostno opremo za najmočnejše pasme iz celega sveta.


Vabimo vas, da raziščete našo novo, prenovljeno spletno trgovino Double Trouble Dog, kjer lahko izkusite svet kakovosti, predanosti in globoke ljubezni do močnih pasem. Postanite del našega potovanja in pustite, da vaš pes uživa v najboljši opremi, ki je zasnovana tako, da izgleda noro lepo, psi pa se z njo počutijo kar najbolje.

Za lastnike psov, ki želijo več. Za pse, ki si zaslužijo več.